Menu Sedum daken/groendak
Tekst - Soorten groene daken

Soorten groene daken

Bent u overtuigd van groene daken en bent u benieuwd naar de verschillende soorten groene daken die mogelijk zijn voor uw dak? Goulooze Hoveniers helpt u graag met een keuze maken voor één van de verschillende groene daken. U las eerder al waarom groene daken zo nuttig zijn en Goulooze Hoveniers helpt u graag met een keuze maken voor de verschillende soorten groene daken. U heeft namelijk verschillende keuzes voor het plaatsen van het groen op uw dak. U kiest bij Goulooze Hoveniers tussen een groen dak bestaande sedumtrays of sedummixmatten. Niet elk groen is even geschikt voor het type dak en niet elk dak is geschikt voor het plaatsen van groen. Goulooze Hoveniers adviseert en helpt u graag met het selecteren van het juiste groen voor uw dak en het plaatsen van uw groene daken.

Uw platte dak voorzien van groen

Heeft u een plat dak met een normale dakbelasting van minimaal 80 kg per m2? Dan heeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van ecologische sedumtrays of sedummixmatten. Platte daken zijn het meest geschikt voor het ombouwen tot een groen dak omdat deze het meeste water opnemen en het beste effect creëren. Is uw dakbelasting lager als 80 kg per m2? Dan kunt u ook kiezen voor een lichtgewicht groen dak. Laat een professional als Goulooze Hoveniers u helpen om foutieve constructies te voorkomen en het beste resultaat te krijgen.

Uw schuine dak voorzien van groen

Heeft u een schuin aflopend dak maar wilt u deze toch voorzien van groen en deze laten ombouwen tot een groen dak? Dit is erg afhankelijk van de toegestane dakbelasting en de helling van uw dak maar is zeer zeker mogelijk. Uw toegestane dakbelasting moet hiervoor minimaal 80 kg per m2 zijn en de helling van uw dak niet groter dan -45°C. Wij raden ook hiervoor aan een specialist als Goulooze Hoveniers in de arm te nemen om u te laten adviseren en te helpen met het plaatsen van groene daken voor het beste resultaat.

Subsidie ontvangen voor uw groene daken

Veel gemeenten in Nederland zien de ernst in van het toenemende wateroverlast probleem en bieden hiervoor extra subsidies aan. Omdat een groen dak goed voor het milieu is en dit wateroverlast probleem helpt tegen te gaan kunt u in aanmerking komen voor extra subsidies bij het plaatsen van groene daken. Informeer bij uw gemeente om te ontdekken of deze regeling ook voor u geldt en u subsidie ontvangt voor het plaatsen van verschillende soorten groene daken.

Heeft u hulp of advies nodig met de verschillende soorten groene daken?

Schakel een expert als Goulooze Hoveniers in wanneer u besluit één van de verschillende soorten groene daken te willen laten plaatsen. Contacteer ons vrijblijvend voor advies en hulp zodat u het beste resultaat krijgt en er hierbij geen fouten worden gemaakt. Goulooze Hoveniers heeft al jaren ervaring en helpt u graag met het plaatsen van uw groene dak.

Goulooze hoveniers logo
Goulooze hoveniers
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
goulooze-hoveniers-slideshow
Tekst - Offerte links

Goulooze Hoveniers

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Contact ons

Goulooze hoveniers logo
Goulooze hoveniers
Tekst - Offerte rechts

Vraag direct een offerte aan

Goulooze hoveniers logo
Goulooze hoveniers
Tekst - Projectenhighlights

Onze projecten

Goulooze hoveniers logo
Goulooze hoveniers

Copyright © 2024 Goulooze hoveniers | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM