Tuinonderhoud

Tuinonderhoud volgens een passend onderhoudscontract

Een mooie tuin aanleggen is één, maar een tuin mooi houden vraagt veel tijd en kennis. Heeft u geen tijd voor tuinonderhoud? Of beschikt u niet over de kennis voor tuinonderhoud? Geen probleem; hoveniersbedrijf Goulooze neemt dit werk graag uit handen. Hoveniersbedrijf Goulooze heeft namelijk jarenlang ervaring als hovenier. Wij verzorgen voor vele mensen tuinonderhoud in de buurt van Alblasserdam, Papendrecht, H.I. Ambacht, Ridderkerk, Dordrecht en Zwijndrecht. Het is op vele manieren mogelijk u te helpen met tuinonderhoud. Voor ons is iedere tuin een nieuwe uitdaging. Wilt u graag genieten van uw tuin? Is uw tuin een rommeltje en mist u uw groene vingers? Maak een afspraak met Goulooze. We gaan met u mee de tuin in en geven direct uitleg en advies.

Meer dan alleen grasmaaien Tuinonderhoud betekend meer dan alleen grasmaaien en onkruid weghalen.

Onderhoud is namelijk het behoud van uw tuin. Wij verstaan hieronder:

  • Snoeien Knippen
  • Verwijderen van dode planten
  • Bemesting
  • Bodemverbetering
  • Schoonhouden van uw bestrating

Zonder tuinonderhoud wordt ook de mooiste tuin een woestenij.

Voor- en najaarsbeurt

Elk seizoen brengt specifieke zorg voor de tuin met zich mee. Zelfs als u een onderhoudsvrije tuin heeft, is er bij de wisseling van de seizoenen genoeg werk te doen. Vooral het klaarmaken van de tuin voor het voorjaar of in het najaar. Het geven van voor- en najaarsbeurten zijn werkzaamheden die u zonder meer aan ons kunt overlaten.

Onderhoudsplan

Voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers onderhouden wij diverse tuinen. Wanneer tuinonderhoud, verzorgt door hoveniersbedrijf Goulooze, u bevalt kunnen wij een speciaal onderhoudsplan voor u opstellen. Zo wordt het volledige tuinonderhoud aan uw tuin verzorgt.

Onderhoud voor bedrijventerreinen

Vaak wordt vergeten dat het terrein rond het gebouw /kantoor van een bedrijf eigenlijk het visitekaartje van het bedrijf is. Goed onderhoud blijft ook een vereiste om het bereikte resultaat te behouden. Dit geld zowel voor de verharding als voor de beplanting. Veel van onze klanten zijn zich hiervan bewust en schakelen ons in voor tuinonderhoud.
 

Afspraak

Wilt u periodiek of jaarlijks tuinonderhoud? Neem dan contact op voor een afspraak. Voor een passend onderhoudscontract kunnen wij u vrijblijvend informeren.

Met onze kennis en ervaring brengen we uw tuin in volle bloei

Wenst u meer informatie te ontvangen over tuinonderhoud, vul a.u.b. onderstaand formulier in.

Neem contact op

Goulooze hoveniers logo
Goulooze hoveniers

Stel uw vraag

Tuinonderhoud

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
goulooze-hoveniers-slideshow
Tekst - Offerte links

Goulooze Hoveniers

Meer informatie?

Neem contact op of vraag een offerte aan.

Contact ons

Goulooze hoveniers logo
Goulooze hoveniers
Tekst - Offerte rechts

Vraag direct een offerte aan

Goulooze hoveniers logo
Goulooze hoveniers
Tekst - Projectenhighlights

Onze projecten

Goulooze hoveniers logo
Goulooze hoveniers

Copyright © 2024 Goulooze hoveniers | Privacyverklaring | Cookieverklaring | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM